×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

"Tisztítsuk meg az Országot" program

Tisztelt Tokodaltárói Lakosok!

Tokodaltáró Község Önkormányzata a "Tisztítsuk meg az Országot!" program keretében, 2021. május 8-án (szombaton) hulladékgyűjtést szervez a településen.  Célunk többek között a Tokodaltáró és Esztergom-Kertváros közötti, a vasút melletti és a Gete alatti területek megtisztítása. Várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a hulladékgyűjtési akcióban. Kérjük, hogy 2021. május 6-áig jelezzék részvételi szándékukat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy személyesen, telefonon /33-505-635/ a Polgármesteri Hivatalban.

2021. május 8-án 8 óra 30 perckor találkoznánk a Bányász Művelődési Ház udvarán, ahol rövid egyeztetés, adminisztráció után külön csoportokban indulnánk a kijelölt területekre. Zsákot, kesztyűt az Önkormányzat biztosít a résztvevőknek.

A hulladékgyűjtés során kérjük legyenek figyelemmel a veszélyhelyzet miatt elrendelt biztonsági előírásokra.

Várjuk jelentkezésüket!

Köszönettel: Petrik József polgármester

Menü

kedvezmenyezetti infoblokk fekvo magyar rgb page 0001 

 

Vármegyejáró filmsorozat
Tokodaltáró
TOP-5.3.2-17-KO1-2021-00002

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Energetikai korszerűsítés Tokodaltárón

Részletekért kattintson az alábbi képre

Mi a teendő veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos baleset esetén?

kep honlapra

Go to top