×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'Disqus Comments (for Joomla)' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Komposztáló megnyitása

2023. március 11-én 8.00 órakor nyitja meg kapuit az Orgona utca végén található zöldhulladék-lerakó. A lerakóba március 11-étől, kizárólag szombaton 8.00 és 12.00 között lehet zöldhulladékot beszállítani.

Zöldhulladék-lerakót kizárólag tokodaltárói lakosok vehetik igénybe, ezért  lakcímigazolvány bemutatása szükséges. Az Önkormányzat munkatársa azt követően engedi a zöldhulladék beszállítását a lerakóba, miután külön táblázatban rögzíti a beszállító nevét, címét, a gépjármű rendszámát, valamint a zöldhulladék mennyiségét. Ha valaki ezen adatok felvételéhez nem járul hozzá, a lakcímkártyáját nem mutatja be a zöldhulladék-lerakó szolgáltatását nem veheti igénybe.  A lerakóban kizárólag zöldhulladék helyezhető el! A szállításra szolgáló zsákokból a zöldhulladékot ki kell önteni!

Kérjük, hogy fenti szabályok betartása mellett, az Önkormányzat megbízott munkátársának iránymutatását betartva használják a zöldhulladék-lerakót.


Petrik József

polgármester

Menü

kedvezmenyezetti infoblokk fekvo magyar rgb page 0001 

 

Vármegyejáró filmsorozat
Tokodaltáró
TOP-5.3.2-17-KO1-2021-00002

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

 

Energetikai korszerűsítés Tokodaltárón

Részletekért kattintson az alábbi képre

Mi a teendő veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos baleset esetén?

kep honlapra

Go to top